Over mij


Enthousiaste fotografe

Met Close-Up Fotografie zit ik in 2020 tien jaar in het vak. En ik fotografeer nog altijd met hetzelfde enthousiasme als in mijn begintijd. In die tien jaar heb ik een uitgebreid portfolio opgebouwd dat bestaat uit verschillende onderwerpen. Natuurlijk heb ik gaandeweg mijn carrière als fotografe ook extra ervaring opgedaan en heb ik geleerd om foto’s af te stemmen op het doel van de opdrachtgever. Inmiddels bezit ik ook de kennis, ervaring en middelen om een foto te maken zoals ik hem voor ogen heb, mits ik de vrijheid van de opdrachtgever krijg in mijn reportages.

Mens achter de foto

Ik ben altijd benieuwd naar de persoon achter de foto. Het menselijk verhaal en het karakter van de persoon vind ik belangrijk, iets wat ook dagelijks terugkomt in mijn werk in de zorg. Met mijn inlevingsvermogen probeer ik het model op zijn of haar gemak te stellen, zodat er een foto ontstaat waarin iemand echt zichzelf is. Het geeft mij een voldaan gevoel als ik merk dat mijn klanten waarde hechten aan mijn werk. Natuurlijk verschillen de foto’s vaak qua emotie. Soms een positief en blij verhaal, soms een heftig en emotioneel verhaal. In beide gevallen doe ik mijn werk met evenveel passie en probeer ik de klant een blijvende herinnering te geven.

Het is dan ook geen verrassing dat ik veel energie krijg van het geven van workshops. Kennis doorgeven en zien dat mensen hier blij van worden en stappen maken op het gebied van fotografie, daar word ik gelukkig van. Ook dit doe ik met veel enthousiasme, passie en positiviteit.  

Flexibel in mijn werk

Omdat ik parttime werk, moet ik het in mijn eigen bedrijf ook hebben van mijn flexibiliteit. Ik ben zowel qua tijd als locatie flexibel inzetbaar. Fotograferen in de avonduren of in het weekend? Als het wordt gevraagd en het past in mijn planning, dan doe ik dat met veel plezier. 

Ik help je graag verder met jouw fotowensen! Neem gerust even contact met mij op en dan kunnen we altijd kijken wat ik voor je kan betekenen.