Workshop fotografie in Nieuwleusen en omstreken 

Leren fotograferen? Ik geef mijn kennis graag aan jou door tijdens een van mijn workshops. Deze organiseer ik samen met een collega. Je leert de belangrijkste basisaspecten kennen van goed fotograferen. Workshops geven wij normaal gesproken op een vrijdag of zaterdag. Onze workshops zijn toegankelijk. Voor elk niveau en voor elke spiegelreflex camera die aan de benodigdheden voldoet. Samen maken wij er een leuke dag van, waarbij je ook nog iets leert.

 

Beheers je de basis van goed fotograferen al? Schrijf je dan in voor de workshop natuurfotografie of avondfotografie. Heb je specifiekere wensen? Neem even contact met mij op. Ik stel namelijk graag een workshop op maat voor jou samen.

Data voor fotografiecursussen in 2023

In 2023 staan er verschillende workshops gepland. Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor een van de onderstaande momenten met het inschrijfformulier:


Basiscursus

i.v.m. Corona maatregelen is de basiscursus gecombineerd met de natuurfotografie. Zodat wij buiten op veilige afstand met elkaar kunnen werken.

 

Natuurfotografie incl. Basiscursus

Nieuwe data kan in overleg!

2-4 personen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht!

 

Kosten van workshop: €125,-

Opfriscursus

Heeft u een basiscursus gevolgd en wilt u nog tips en trucs ontvangen of is het alweer een tijdje geleden dat u heeft gefotografeerd? Geef je dan op voor de opfriscursus van 4 uur.

Nieuwe data kan in overleg!

 

Kosten van workshop: €75,-Voorwaarden: om een workshop door te laten gaan, moet er sprake zijn van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers per workshop. Bij meer dan 8 deelnemers, wordt de workshop gegeven door 2 docenten. Bij onvoldoende aanmeldingen, ontvangt de deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Past niet in de planning? Dan kun jij als deelnemer je reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop. Bij slechte weersverwachtingen kan de workshop uiterlijk 2 uur voor aanvang telefonisch of per e-mail worden geannuleerd.

Benodigdheden: camera waarop je ISO, diafragma en sluitertijd handmatig kunt instellen. Voor de avondfotografie een stevig statief en (indien in bezit) een (draad)ontspanner en zaklampje.