Portfolio

In het portfolio dat je hier ziet laat ik een selectie zien van wat ik fotografeer. Je ziet verschillende gevoelens, relaties en kleuren terug in mijn afbeeldingen. Hierbij focus ik op portret- en zorgfotografie. Dit spreekt mij het meest aan, al ben ik voor meerdere onderwerpen inzetbaar. Ik heb mij in de loop van de jaren dan ook allround ontwikkeld, om meerdere onderwerpen vakkundig te fotograferen. Je ziet dit terug in het portfolio van de bedrijfs- en productfotografie. Maar ook hou ik van de uitdaging om sporters te fotograferen en te spelen met het avondlicht in de nachtfotografie.

Eigen fotostudio voor meer kwaliteit en vrijheid

Mijn eigen studio is perfect geschikt voor portret- en productfotografie. Hier heb ik alle vrijheid om een foto te creëren zoals ik hem wil. Vaak investeer ik in nieuwe producten en accessoires, om meer fotografiemogelijkheden te hebben. Zo heb ik meer vrijheid en zie je meer afwisseling in mijn fotowerk.

Via onderstaande afbeeldingen geef je jezelf een rondleiding door mijn werk. Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd of ik qua fotografie ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.